Nézzen körül nálunk!
Pension ALMSTERN Gmünd

Innerkrems

Az ausztriai Innerkrems – igazi sícsemege, elsősorban a meghitt, hangulatos, jól karbantartott pályákat szerető és a sorban állást nem kedvelő ínyencek számára! Hagyományokkal rendelkező alpesi kis falu, pályáin edzenek a világkupa versenyek legjobbjai is. A horvát síválogatott állandó bázisa, s itt található az osztrák síszövetség egyik kiemelt edzéscentruma is. A versenyzők számára külön pályákat tartanak fenn, így a síelők, snowboard-osok zavartalanul hódolhatnak kedvtelésüknek. A közelben több érdekes természeti és kulturális célpont is található. Télen a síelés, tavasztól őszig pedig a kerékpározás, túrázás, a közeli tavaknál fürdőzés és gondtalan pihenés lehetősége vonzza ide a látogatókat. Innerkrems Karintiában, Stájerország és Salzburg tartomány találkozásánál fekszik, Budapestről 5 és fél óra (512 km) alatt megközelíthető, Villach, Salzburg vagy Murautól egy órányi autóútra található.

Innerkrems 45 km-es pályarendszerrel rendelkezik, amelyek hómennyiségéről a kitűnő mikroklimán kívül hóágyúk is gondoskodnak. A központi négyüléses liften kívül van még egy kétüléses lift és hét húzólift, amelyből kettő gyermeklift. Aprés ski: szánkó, téli túrák, lovaglás, korcsolyázás. Csütörtökönként esti síelés.
Osztrák, horvát események mellett népszerű magyar vonatkozású versenyeket is szoktak itt rendezni (pl. Bankár Kupa, Telecom Kupa), az idei évben a Média Kupa és a Havazin Kupa sorozat egy-egy versenye is itt talál helyszínre.

PENSION ALMSTERN Berecz-Fremdenpension KG

A-9862 Kremsbrücke, Innerkrems 68.

Tel./Fax: + 43 – 4736 20001
Mobil: +43 676 8970 27102
E-mail:

Megközelítés